Ziua Internationala a Cititului Impreuna

Pe 1 februarie am sӑrbӑtorit în stilul nostru Ziua Internaționalӑ a Cititului Ȋmpreunӑ,

11 copii mici, cu vârste de pâna la 2 ani, au citit împreunӑ cu noi cartea – Cӑlӑtoria Magicӑ.

Vrem sӑ transmitem dragostea de lecturӑ și cӑrți copiilor nostri și să facem din citit și răsfoit o distracție, încă de când sunt bebeluși. 

Am citit împreunӑ cu părinții și copiii povestea copilului-fluturaș. Aceasta spune, pe scurt, cum un copil-fluturaș zboară liber si fericit, descoperă rând pe rând mai multe lucruri interesante din lumea noastră, traiește sărbătoarea vieții și își dă seama că e unic și important.

Ne-am dorit ca pe parcursul celor cateva minute în care am citit cartea, adică bebelușii au studiat-o iar eu am citit poezia, ale cărei strofe însoțesc fiecare pagină, să fie bucurie, relaxare și să se simtă plăcerea lecturii.
Dragostea de lectură și de cărți este unul dintre cele mai mari daruri pe care orice adult le poate oferi unui copil, iar noi ne dorim foarte mult să fim printre cei care sprijină acest lucru.

Credem că am sărbătorit cum se cuvine Ziua Internațională a Cititului Împreună. Am citit împreună cu bebelușii, bebelușii au citit singuri, ne-am jucat și am creat magie 🙂

Vă invităm cu drag sa fiți alături de noi și la sesiunile urmatoare de “baby reading”.

Susținem cititul de la cele mai mici vârste!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.