Ziua Internationala a Cititului Impreuna

Pe 1 februarie am sarbatorit in stilul nostru Ziua Internationala a Cititului Impreuna,

11 copii mici, cu varste de pana la 2 ani, au citit impreuna cu noi cartea – Calatoria Magica.

Vrem sa transmitem dragostea de lectura si carti copiilor nostri si sa facem din citit si rasfoit o distractie, inca de cand sunt bebelusi. 

Am citit impreuna cu parintii si copiii povestea copilului-fluturas. Aceasta spune, pe scurt, cum un copil-fluturas zboara liber si fericit, descopera rand pe rand mai multe lucruri interesante din lumea noastra, traieste sarbatoarea vietii si isi da seama ca e unic si important.

Ne-am dorit ca pe parcursul celor cateva minute in care am citit cartea, adica bebelusii au studiat-o iar eu am citit poezia, ale carei strofe insotesc fiecare pagina, sa fie bucurie, relaxare si sa se simta placerea lecturii.
Dragostea de lectura si de carti este unul dintre cele mai mari daruri pe care orice adult le poate oferi unui copil, iar noi ne dorim foarte mult sa fim printre cei care sprijina acest lucru.

Credem ca am sarbatorit cum se cuvine Ziua Internationala a Cititului Impreuna. Am citit impreuna cu bebelusii, bebelusii au citit singuri, ne-am jucat si am creat magie 🙂

Va invitam cu drag sa fiti alaturi de noi si la sesiunile urmatoare de „baby reading”.

Sustinem cititul de la cele mai mici varste!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.