Ziua Internationala a Cititului Impreuna

Pe 1 februarie am sӑrbӑtorit in stilul nostru Ziua Internationalӑ a Cititului Impreunӑ,

11 copii mici, cu varste de pana la 2 ani, au citit impreunӑ cu noi cartea – Cӑlӑtoria Magicӑ.

Vrem sӑ transmitem dragostea de lecturӑ și cӑrti copiilor nostri și sa facem din citit și rasfoit o distractie, inca de cand sunt bebeluși. 

Am citit impreunӑ cu parintii și copiii povestea copilului-fluturaș. Aceasta spune, pe scurt, cum un copil-fluturaș zboara liber si fericit, descopera rand pe rand mai multe lucruri interesante din lumea noastra, traiește sarbatoarea vietii și iși da seama ca e unic și important.

Ne-am dorit ca pe parcursul celor cateva minute in care am citit cartea, adica bebelușii au studiat-o iar eu am citit poezia, ale carei strofe insotesc fiecare pagina, sa fie bucurie, relaxare și sa se simta placerea lecturii.
Dragostea de lectura și de carti este unul dintre cele mai mari daruri pe care orice adult le poate oferi unui copil, iar noi ne dorim foarte mult sa fim printre cei care sprijina acest lucru.

Credem ca am sarbatorit cum se cuvine Ziua Internationala a Cititului Impreuna. Am citit impreuna cu bebelușii, bebelușii au citit singuri, ne-am jucat și am creat magie 🙂

Va invitam cu drag sa fiti alaturi de noi și la sesiunile urmatoare de „baby reading”.

Sustinem cititul de la cele mai mici varste!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.